Fjalor Frëngjisht - Anglisht:

avant-poste

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "avant-poste":
Frëngjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "avant-poste" në anglisht.
 
Deri tani, 11,410,963 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 60,479.
   Toner-shop   
Tags: avant-poste, outpost, outpost, outpost, Frëngjisht - Anglisht Fjalor, Frëngjisht, Anglisht, përkthim
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-french-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0235 / 0.0149 (40)
Mbrapsht në krye