Fjalor Frëngjisht - Anglisht:

Aimee

Ne kemi gjetur fjalët e mëposhtme anglisht dhe përkthimet për "Aimee":
Frëngjisht Anglisht
Pra, kjo është se si ju thonë "Aimee" në anglisht.
 
Shprehjet që përmbajnë "Aimee":
Frëngjisht Anglisht
.
Deri tani, 11,410,963 fjalët dhe shprehjet janë kontrolluar, sot në mesin 60,479.
   Toner-shop   
Tags: Aimee, beloved, loved, Frëngjisht - Anglisht Fjalor, Frëngjisht, Anglisht, përkthim, Fjalor Online Frëngjisht
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-french-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.0321 / 0.0204 (38)
Mbrapsht në krye