Në këtë moment, Fjalor Frëngjisht - Anglisht ka një numër prej 16,149 fjalët në frëngjisht si 257,111 përkthimet prej shprehjeve të zakonshme dhe më pak të zakonshme, duke qenë, në të njëjtën kohë, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.
Deri tani, ekziston një numër i 11,410,962 fjalët kontrolluan / shprehjet, ndër 60,479 sot.
   Toner-shop   
Tags: Fjalor Frëngjisht - Anglisht, Frëngjisht, Anglisht, fjalor, përkthime, në internet fjalor Frëngjisht, shërbimin e përkthimit Frëngjisht - Anglisht, përkthimi
 
Vendos kodin e mëposhtëm kudo që ju dëshironi widget fjalor të paraqiten në faqen tuaj te internetit:


Widget do të duket si ky:


Mundësuar nga dictionary-french-english.com
Mbjell këtë fjalor në faqen tuaj:

Kliko këtu për të marrë të nevojshme kodin HTML
0.8548 / 0.0369 (21)
Mbrapsht në krye