Француски - Македонски Речник:

avant-poste

Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "avant-poste":
Француски Македонски
Значи, ова е како да се каже "avant-poste" за македонски.
 
До сега, 11,410,963 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 60,479 денес.
   Toner-shop   
Тагови: avant-poste, outpost, outpost, outpost, Француски - Македонски речник,Француски, Македонски , превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionary-french-english.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0189 / 0.0111 (40)
Вратете се на почетокот