Во овој момент, на Француски - Македонски Речник има голем број на 16,149 зборови во француски како 257,111 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го11,410,962 / изрази , меѓу 60,479 денес.
   Toner-shop   
Тагови: Француски - Македонски речник,Француски, Македонски , речник, преводи, онлајн речникФранцуски, Француски -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionary-french-english.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0122 / 0.0067 (21)
Вратете се на почетокот