Француски - Македонски Речник:
Ние откривме следниве македонски зборови и преводи за "Aimee":
Француски Македонски
Значи, ова е како да се каже "Aimee" за македонски.
 
Изрази кои содржат "Aimee":
Француски Македонски
.
До сега, 11,410,963 зборови и изрази се пребаруваат, меѓу 60,479 денес.
   Toner-shop   
Тагови: Aimee, beloved, loved, Француски - Македонски речник,Француски, Македонски , превод, онлајн речникФранцуски
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на dictionary-french-english.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0330 / 0.0202 (39)
Вратете се на почетокот